Cel mai așteptat festival al verii – Electric Castle 2021

electric-castle

Foto: HEPTA

250 de artişti din 23 de ţări de pe trei continente se vor afla începând de vineri la ediţia din acest an a Electric Castle, eveniment desfăşurat timp de zece zile în peste 20 de puncte din Bonţida şi Cluj-Napoca, scrie Agerpres.

Este vorba de o „experienţă rural – urbană nemaiîntâlnită”, un festival care implică peste 10.000 de participanţi şi 15.000 ore de muzică diversă şi de calitate, arată organizatorii. Line-up-ul „EC_Special” se întregeşte cu o nouă listă de 40 de artişti, care vor urca pe cele 15 scene din Bonţida şi Cluj-Napoca, între 6 şi 15 august.

Această ediţie pune în prim-plan diversitatea şi experimentul, provocându-i pe participanţi să descopere noi artişti, noi stiluri muzicale şi noi perspective asupra realităţii cotidiene, în vremuri în care mobilitatea şi planificarea au devenit provocări.

Accesul la festival este permis numai pentru:

-persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei de vaccinare – acest lucru trebuie demonstrat cu un certificat și o carte de identitate

-persoane care prezintă un test RT-PCR negativ – nu mai vechi de 72 de ore


-persoanele care prezintă un test de antigen rapid negativ – nu mai vechi de 24 de ore


-persoanele care prezintă un document medical care atestă infecția cu SARS-CoV-2 emis cu 15-180 de zile înainte.

Fiecare bilet trebuie să aibă NUMELE și ADRESA titularului de bilet

Fiecare bilet trebuie să aibă NUMELE și ADRESA titularului de bilet – identice cu ID-ul lor.

Biletele sunt nominale, deci nu poți intra în festival dacă nu ai numele tău pe bilet.

Adresa este necesară doar pentru o verificare dublă, mai ales în cazul unui nume comun.

Nu este nevoie să scrii adresa completă și exactă dacă nu dorești, o parte din aceasta ar trebui să fie suficientă în cazul în care este necesară o verificare suplimentară.

Dacă ai un voucher, trebuie să îl răscumperi înainte de a ajunge la festival. Nu vei putea intra la festival cu un voucher.

Minorii sub 12 ani au acces gratuit pe toată durata festivalului, atâta timp cât sunt însoțiți de un părinte/tutore care prezintă un bilet sau un abonament valid.

Jandarmii şi poliţiştii vor desfăşura misiuni de ordine publică în zona gărilor, aeroportului, pe traseele mijloacelor de transport în comun, în zonele de cazare a turiştilor români şi străini, pentru siguranţa tuturor participanţilor, precum şi pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului.

Exit mobile version