Rețeta de senzație a lui Chef Cătălin Scărlătescu! Cum se prepară burgeri ca la restaurant!

chef-scarlatescu

foto retetesivedete.ro

Burgerul este unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare de către români, astfel că multe persoane se înghesuie în fața fast food-urilor pentru a-și cumpăra deliciosul preparat. Chef Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor rețeta sa pentru un burger delicios, cu ingrediente curate și cu gust exact ca la restaurant.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a gândit să le dezvăluie prietenilor virtuali secretele sale pentru un burger sănătos și delicios, preparat chiar în bucătăria proprie.

Ingrediente

Mod de preparare:

În funcție de câți burgeri doriți, cantitatea e carne crește, astfel că primul pas îl constituie amestecarea cu cu piper zdrobit și sare. După acest pas, carnea condimentată se ține la frigider 1 oră și 30 de min.

Se formează chiftelele pentru burger și se pun la preparat pe grătarul încins. Când carnea își schimbă culoarea până pe la jumătate, se întoarce pe partea cealaltă și se lasă până când este pătrunsă în totalitate.

Înainte de a lua chiftelele de pe grătar, se așază peste ele feliile de cașcaval și se lasă să se gratineze ușor. Cu toate celelalte ingrediente pregătite, adică: chiftelele preparate, chiflele secționate, roșiile feliate, ceapa feliată, castraveții feliați, salata verde spălată, trecem la asamblarea deliciosului burger.

Pe prima partea a chiflei întindem muștar, apoi venim cu chifteaua gratinată cu cașcaval, așezăm feliile de roșii, de castraveți și de ceapă, punem ketchup și acoperim totul cu cealaltă jumătate de chiflă.

Poftă bună!

Exit mobile version