Rețetă simplă de negresă a lui chef Sorin Bontea. O idee bună pentru Paște

Negresa-chef-Sorina-Bontea

foto huff.ro

Chef Sorin Bontea, unul din cei mai apreciați bucătari din România, a dezvăluit un truc de-a dreptul util pentru cei care vor să facă un desert delicios.

Urmăritorii lui chef Sorin Bontea au fost plăcut surprinși când au văzut că unul dintre cei mai mari bucătari ai țării noastre a oferit o rețetă pentru unul din deserturile favorite ale românilor. Este o combinație de-a dreptul delicioasă.

Ingrediente

Pentru a prepara delicioasa negresă avem nevoie:

Preparare

  1. Ciocolata trebuie ruptă în bucăți mici, înainte de a fi topită
  2. Apoi, este necesară integrarea untului
  3. Acest amestec trebuie lăsat la răcit la temperatura camerei
  4. Mai apoi, trebuie să punem zahărul alb și zahărul brun într-un bol
  5. Este necesară adăugarea ouălelor
  6. Acestea trebuie amestecate în mod continuu cu telul, astfel încât amestecul să fie omogen (Trebuie să insistăm până când zahărul s-a topit complet).

După ce am îndeplinit pașii de până acum, trebuie să adăugăm praful și extractul de vanilie. Acesta din urmă poate fi înlocuit cu esență de vanilie sau rom, după preferință.

Mai apoi, este necesară adăugarea treptată a făinei cernute și a celor 50 de grame de cacao în crema făcută din ouă și zahăr. În tot acest timp, nu uitați să amestecați cu telul! Acum a venit momentul să folosim ciocolata topită, care trebuie adăugată peste compoziție. Acum, trebuie să amestecăm foarte bine și să punem compoziția prăjiturii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Desertul este aproape gata

Desertul trebuie pus la copt timp de 30 de minute, într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade. Atunci când suprafața a început să crape, înseamnă că prăjitura este gata să fie servită.

Exit mobile version