Brioșe delicioase cu banane

briose-cu-banane

foto teoskitchen.ro

Ce poate fi mai bun decât un desert inspirat din filme? Brioşele cu banane sunt delicioase şi foarte simple de făcut!

Brioșele cu banane foarte gustoase atât calde, cât și reci. Dacă doriți, puteți adăuga în aluat nuci, stafide, semințe de mac sau fructe de pădure.

Ingrediente

Modul de preparare

Puneți untul moale într-un castron, cu făina cernută. Amesteca untul cu făina într-un blender. Se bat ouăle cu un praf de sare și se încorporează în compoziția de unt și făină.

Pisează bananele cu o furculiță. Dacă vă plac feliile de banane din produsele de copt, nu le zdrobiți prea tare. Adaugă în aluat piureul de banane, zahărul, praful de copt, esența de vanilie. Aluatul se toarnă în forme de brioșe. Aveți grijă să umpleți cupele doar pe jumătate, deoarece aluatul va crește. Brioșele se coc 25 de minute la 180°.

Poftă bună!

Exit mobile version