5 băuturi perfecte pentru dimineață

ceai-verde

foto wowbiz.ro

Există băuturi perfecte pentru dimineață, care ajută la stimularea metabolismului și favorizează pierderea în greutate. Dacă vrei să treci la un stil de viață sănătos, probabil că vei dori să știți care sunt alimentele și băuturile care stimulează metabolismul.

Băuturi precum cafeaua, ceaiul verde și băuturile bogate în proteine sunt cunoscute pentru că stimulează metabolismul și încurajează pierderea în greutate.

Băutură cu miere și scorțișoară

Te străduiești să slăbești? Atunci, acest shot super eficient de miere și scorțișoară este ceea ce ai nevoie. Mierea este cunoscută pentru proprietățile sale de pierdere în greutate.

Atunci când bei această apă pe stomacul gol, va ajuta la accelerarea metabolismului organismului, ceea ce este foarte important pentru a pierde în greutate. Scorțișoara este un alt ingredient de ardere a grăsimilor.

Pune pudra de scorțișoară organică într-un pahar și adaugă miere în ea. Pune puțină apă caldă. Amestecă până când mierea se dizolvă. Consumă băutura pe stomacul gol, dimineața.

Ceai verde cu turmeric

Acest ceai de detoxifiere este cunoscut pentru a promova pierderea în greutate, iar consumul acestui ceai te va asigura că vei obține suficienți antioxidanți pentru întreaga zi. În comparație cu orice alt ceai, ceaiul verde este bogat în antioxidanți.

Acesta te poate ajuta să pierzi în greutate prin stimularea metabolismului și promovarea pierderii de grăsime. Fierbe frunzele de ceai verde în apă timp de 5 minute. Oprește flacăra și lasă ceaiul să se răcească.

Adaugă puțină pudră de turmeric și amestecă bine. Adaugă pudra de scorțișoară sau batonul de scorțișoară. Dacă îți place aroma, poți adăuga anason stelat. Strecoară lichidul și bea.

Apă de castravete și mentă

Apa de castravete și mentă poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, la arderea grăsimilor și la prevenirea retenției de lichide în organism.

Castraveții au un conținut ridicat de apă și pot ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Castraveții sunt, de asemenea, bogați în fibre care ajută la creșterea ratei metabolice.

Într-un pahar sau într-un borcan, adaugă 1 castravete de mărime medie tăiat felii. Apoi adaugă o lămâie proaspătă feliată. Apoi adaugă o lingură de frunze de mentă și ¼ linguriță de praf de ghimbir.

Adaugă cel puțin 2 litri de apă de nucă de cocos sau apă filtrată și agită bine. Pune acest borcan în frigider. Când te treziești bea-l la prima oră dimineața.

Apă de nucă de cocos

Apa de nucă de cocos este o băutură minunată care te va ajuta să te hidratezi și este o băutură sănătoasă atâta timp cât este pură și nu este îndulcită.

Apa de cocos are numeroase beneficii pentru sănătate și este plină de minerale, vitamine și antioxidanți. Este o sursă bună de magneziu, care ajută la creșterea sensibilității la insulină și la reducerea nivelului de zahăr din sânge.

Consumul de apă de cocos poate ajuta, de asemenea, la prevenirea pietrelor la rinichi. De asemenea, ajută la scăderea nivelului de colesterol. Trebuie consumată din sticle sau direct din nucile de cocos verzi.

Suc de aloe vera

Sucul de aloe vera poate ajuta în cazul problemelor de stomac. Proprietățile antiinflamatorii ale acestui suc ajută la reducerea inflamațiilor gastrointestinale.

Consumul acestui suc te va ajuta să rămâneți hidratat. Acest suc este plin de nutrienți care vor ajuta la creșterea randamentului organelor. Acesta poate ajuta la reducerea afecțiunilor pielii, cum ar fi dermatita și psoriazisul.

Ai putea cumpăra suc de aloe vera online sau în magazine. Cu toate acestea, va trebui să verifici calitatea produsului înainte de a-l obține. Caută suc de aloe pur, organic și 100%.

Exit mobile version