Netflix anunţă sezonul doi al celui mai vizionat serial al platformei

netflix-Squid-Game

foto playtech.ro

Succesul global „Squid Game” va reveni pentru un al doilea sezon, a anunţat duminică, 12 iunie, Netflix, oferind câteva indicii despre ceea ce va urma în drama sud-coreeană, scrie Reuters.

„Squid Game” a devenit cel mai vizionat serial de la Netflix când a fost lansat în septembrie 2021. Serialul spune povestea concurenţilor care joacă jocuri din copilărie pentru şansa de a-şi schimba viaţa cu ajutorul unor sume mari de bani. A inspirat nenumărate meme-uri şi costume de Halloween şi a dat startul vânzărilor de treninguri verzi.

Duminică, scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a dat câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului într-un mesaj lansat de Netflix.

Personajele care revin

Personajele Seong Gi-hun și Front Man se vor întoarce, a spus el, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, făcând referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo.

„Va apărea și iubitului lui Young-hee, Cheol-su”, a adăugat el. Young-hee este o păpușă animatronică care detectează mișcarea care a apărut într-unul dintre jocuri – Red Light, Green Light – și a devenit rapid un simbol al serialului.

Netflix nu a spus când va fi lansat noul sezon, dar Hwang a estimat anterior că ar putea ajunge în 2023 sau 2024.

Cel de-al doilea sezon poate să nu fie sfârșitul Squid Game; în ianuarie, co-CEO-ul Netflix, Ted Sarandos a spus că „universul Squid Game tocmai a început”.

Exit mobile version