Vremea 10 aprilie. Ploi puternice cu tunete și fulgere. Care sunt zonele vizate

vremea

foto cancan.ro

Vremea 10 aprilie. Ploi puternice cu tunete și fulgere. Care sunt zonele vizate. Astăzi, în cea mai mare parte a ţării va fi înnorat și vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, mai ales în vestul, centrul şi sudul țării, potrivit ANM.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre seară în zona Dobrogei când rafalele vor atinge viteze de până la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 17 grade, iar pe arii restrânse, dimineaţa, se va forma ceaţă.

Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza și seara vor fi precipitații în vestul, centrul și sudul țării. Este posibil ca ploile să fie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Va avea unele intensificări mai ales în a doua parte a intervalului în sud-est. Vântul va bate cu viteze cuprinse între 40-45 km/h. Se va forma ceaţă în unele zone din țară și brumă izolat.

Vremea în București

ANM a emis prognoza meteo și pentru Capitală. Vremea se îmbunătățește în București, de la o zi la alta. Mercurul din termomentre va urca până la valoarea de 17 grade Celsius.

Minimele zilei vor fi cuprinse între 3 și 5 grade Celsius. Cerul va fi în cea mai mare parte înnorat. Meteorologii au transmis că șansele de precipitații vor fi destul de mici. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la munte

La munte cerul va avea înnorări temporare, iar la altitudini mari e foarte posibil să avem parte de lapoviţă și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări mai ales în a doua parte a zilei, când rafalele vor atinge viteze chiar și de 60 km/h. 

Exit mobile version