Prognoza meteo, marți, 29 noiembrie 2022: Cum va fi vremea în țară

vremea

foto playtech.ro

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 29 noiembrie 2022. Conform specialiștilor ANM , temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale. 

Pe 29 noiembrie 2022 cerul va fi noros în regiunile extracarpatice. ANM spune că se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în regiunea Dobrogei. Și în Muntenia și Oltenia vor fi precipitații slabe. În Moldova se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Trecător se va lăsa ceața.  

Vremea la munte

În ceea ce privește vremea la munte, aici cerul va fi noros, iar în Carpații Meridionali și Orientali va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, însă se va intensifica în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea.

Temperaturile minime se vor situa între -4 și 6 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade. 

În Capitală, vremea va fi mohorâtă, iar ziua, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă de 3-4 grade. 

Exit mobile version