Prognoza meteo duminică, 5 martie 2023. Cum va fi vremea în ultima zi de weekend

prognoza-meteo

foto fanatik.ro

Duminică, 5 martie 2023, vremea va aduce temperaturi mai scăzute în București față de ziua anterioară. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm, potrivit ANM.

Valorile termice vor fi în scădere față de ziua anterioară, în nord, nord-est, la deal și la munte, iar în sud temperaturile vor continua să se situeze peste norme. Temperaturile maxime se vor situa între 3 și 9 grade Celsius, local mai ridicate în sus, adică spre 12-13 grade Celsius, iar minimele vor fi curprinse între -5 și 3 grade Celsius.

Din punct de vedere al fenomenelor, în jumătatea de nord a țării vor fi ploi slabe, dar în Maramureș, nord-estul Transilvaniei și nordul Moldovei, temporar, vor fi și lapoviță și ninsoare. La munte vor predomina ninsorile, în timp ce în sudul țării vor fi ploi doar izolat. Duminică, 5 martie 2023, vântul va prezenta intensificări la munte și pe spații mici în zonele joase.

Cum va fi vremea în București

În București, valorile termice diurne se mențin ușor mai ridicate față de normele perioadei, cu temperaturi maxime de 10-11 grade Celsius. Temperaturile minime nu vor coborî mai jos de -1 grade Celsius.

Exit mobile version