Prognoza meteo ANM sâmbătă, 13 august 2022. Vreme instabilă în majoritatea regiunilor. Anunțul meteorologilor

vremea

foto impact.ro

Vești proaste de la meteorologi pentru turiștii care și-au făcut planuri de vacanță în acest weekend. La malul mării va ploua și vremea se va răci de astăzi, iar temperaturile vor scădea.

Atmosfera va fi în general instabilă atât sâmbătă, cât și duminică, în ambele zile fiind anunțate ploi în majoritatea regiunilor.

Ziua de sâmbătă aduce vreme instabilă în aproape toate regiunile țării. Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporar accentuate.

Vor fi averse însoțite de descărcări electrice, în special în zonele montane și în partea de sud-vest a țării. Local, astfel de fenomene pot să apară și în centrul țării, dar și în rest, pe arii mai restrânse.

Izolat, cantitățile de apă pot fi însemnate și pot fi condiții de grindină, mai ales la deal și la munte. Vântul va sufla slab până la moderat și doar în timpul ploilor va mai prezenta intensificări de scurtă durată.

Deși începe un weekend cu vreme mohorâtă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile se vor menține ridicate, astfel că maxima de sâmbătă va fi cuprinsă între 22 și 33 de grade, în timp ce minima se va situa între 11 și 22 de grade.

Exit mobile version