Prognoza meteo 3 august 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM

vremea

foto observatornews.ro

Mijlocul săptămânii ne aduce vreme frumoasă, dar călduroasă. Așadar, va fi cald în vest, sud, sud-est și parțial în centru. După-amiaza și seara s-ar putea să plouă slab în est, la munte, posibil și în sud, iar vântul va crește în intensitate în est și în partea central estică a Moldovei. Maximele termice ale acestei zile vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade celsius.

În partea de est a României vor fi 29 de grade la Iași, 28 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 31 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 29 de grade celsius în termometre la mijloc de săptămână.

În vestul ţării se vor înregistra 31 de grade la Oradea și 33 de grade celsius la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 30 de grade la Cluj-Napoca, 29 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 27 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 26 de  grade celsius pe durata acestei zile.

Vremea în București

Cea de a treia zi a săptămânii vine cu vreme frumoasă și stabilă în București. Cerul va fi senin pe întreaga durată a zilei, vântul va sufla cu 9km/h dinspre N, iar temperatura maximă ce se va înregistra astăzi va fi de 30 de grade celsius.

Și în cursul nopții vremea se va păstra stabilă, cu cer mai mult senin. La noapte, temperatura minimă ce se va înregistra este de 19 grade celsius.

Exit mobile version