Margherita de la Clejani, condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit după ce a condus drogată și a făcut accident

margherita-de-la-Clejani

foto romaniatv.net

Margherita de la Clejani a primit, la apel, o pedeapsă de trei ori mai grea, judecătorii luând decizia să o condamne aspru pentru că a condus mașina sub influența drogurilor.

Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, a fost condamnată definitiv, miercuri, pe 29 iunie 2022 de către Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare amendă – Margherita de la Clejani a avut surpriza să afle că magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta făcută.

După ce Margherita de la Clejani a provocat un accident, iar din investigațiile făcute la fața locului și la Institutul de Medicină Legală a reieșit că a condus mașina sub influența drogurilor, judecătorii i-au schimbat sentința.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”,

este o parte a deciziei luate de magistrați.

Margherita nu mai are voie să conducă mașina timp de trei ani

Pe lângă amenda penală de 40.000 de lei pe care a primit-o, Margherita de la Clejani a avut neplăcerea să primească și prelungirea interdicției dreptului de a conduce mașini de la un an, cum a fost decizia în prima instanță, la trei ani.

În cazul în care Margherita de la Clejani nu va plăti amenda penală de 40.000 de lei (echivalentul a aproximativ 8.000 de euro) va ajunge, conform dispozițiilor instanței, la penitenciar timp de 200 de zile.

Exit mobile version