Justin Bieber, amănunte despre boala care l-a paralizat și îl împiedică să cânte

justin-bieber

foto people.com

Cântărețul canadian Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o maladie provocată de un virus, care i-a lăsat jumătate din față paralizată și l-a obligat să-și anuleze spectacolele.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Justin Bieber a spus că suferă de sindromul Ramsay Hunt, care i-a afectat nervii feței și ai urechii.

„Nu pot să zâmbesc pe partea dreaptă a feței mele. Nara nu se mișcă. Deci există o paralizie totală pe această parte a feței mele. A devenit din ce în ce mai greu să mănânc, ceea ce a fost extrem de frustrant”,

a spus Justin Bieber.

Pierderea auzului și paralizia facială asociate cu boala sunt temporare, dar pot deveni permanente.

În vârstă de 28 de ani, interpretul pop a mai arătat că se află în imposibilitatea fizică de a susține viitoarele sale spectacole. El a menționat că face exerciții faciale și că se așteaptă să se recupereze.

Sindromul Ramsay Hunt

Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial ce se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, scrie CNN.

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”,

le spune el fanilor.

Anul acesta nu a fost deloc ușor pentru familia Bieber. Recent, soția lui Justin, Hailey, a fost spitalizată după apariția unui mic cheag de sânge la creier, care i-a dat simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral.

Exit mobile version