Iubitul Elenei Udrea a dezvăluit cea mai mare dorință a acesteia: „Am rugat-o să reziste”

Elena-Udrea-Adrian-Alexandrov

foto playtech.ro

Adrian Alexandrov a reușit să-și viziteze iubita în Bulgaria, acolo unde Elena Udrea se află în detenție. Acesta a dezvăluit cum se simte fostul ministru al Turismului, dar și care este dorința sa cea mai mare. De asemenea, iubitul Elenei Udrea a făcut apel la Avocatul Poporului pentru a interveni în cazul nedreptății la care este suspusă mama fetiței sale.

Adrian Alexandrov a povestit că a ajuns din nou în penitenciarul în care se află Elena Udrea, de data aceasta, fiind chiar el cel care i-a dat vestea cumplită privind respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu. Aceasta a fost extrem de afectată de informația primită, mai ales că în aceste momente grele se află singură și departe de familie și fetița sa.

Elena Udrea, devastată în închisoarea din Bulgaria

Iubitul Elenei Udrea a povestit că și-a îmbărbătat partenera, rugând-o să mai reziste puțin până i se va face dreptate.

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul.

E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult,”,

a declarat Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov a rugat-o pe Renate Weber să lupte pentru drepturile Elenei Udrea ca pentru orice cetățean român care dorește să i se facă dreptate.

Exit mobile version