În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize”

Corina-Caragea-Andreea-Marin

foto substantial.ro

Corina Caragea a debutat în televiziune în cadrul emisiunii „Surprize, surprize”, pe când avea doar 19 ani. Astăzi este cunoscută ca prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV.

Prezentatoarea știrilor a vorbit despre admirația pe care o are pentru Andreea Marin, precum și în ce relații au rămas după ce colaborarea lor s-a încheiat, după numai trei luni.

La acea vreme, Corina Caragea era dansatoare în baletul emisiunii „Surprize! Surprize!” prezentată de nimeni alta decât Andreea Marin. Era un proiect uriaș, ce aducea, ediție de ediție, audiențe impresionante pentru TVR.

„Am auzit despre un casting pentru baletul emisiunii; Surprize, surprize la TVR, un lider de audiență în acele vremuri. Nu dansasem niciodată. Dar mi s-a părut singura portiță pentru mine către lumea divertismentului, care mă atrăgea, și eram curioasă să văd ce e în spatele unei asemenea producții. Lucrai împreună cu Andreea Marin”,

povestește Corina Caragea, pentru VIVA!

Corina Caragea mărturisește că o va admira mereu pe Andreea Marin

„Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca și toată echipa, dar ne și distram după emisiuni. Mai păstrăm legătura, ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei, o admiram și atunci, o admir și acum, și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea.

De fapt, mi-a fost șefă. (zâmbește) Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri”,

a adăugat vedeta
Exit mobile version