FOTO / Jason Derulo a cântat la Craiova cu lenjeria la vedere pe care scria „PSD”

foto radiozu.ro

Artistul american Jason Derulo a luat prin surprindere audiența festivalului IntenCity de la Craiova, dezbrăcându-se treptat, și arătându-și chiloții pe banda cărora scria PSD. Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, a fost în public și a postat mai multe videoclipuri de la concert folosind emoticoane cu inimioară.

Momente de mare entuziasm aseară, în ultima zi a festivalului IntenCity. În timpul concertului susținut de Jason Derulo, pe ecranele mari ale scenei au putut fi observați chiloții acestuia, marca PSD. Publicul a început să se amuze foarte tare și astfel au apărut mai multe imagini și comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare.

„Anul viitor sper că poartă USR”, „Nu sunt roșii ca să nu fie prea evident”, „I-a primit cadou din partea orașului” sau „Jason Derulo a pus PSD acolo unde trebuie!” sunt doar câteva dintre comentariile internauților după apariția imaginilor cu cântărețul american.

De fapt, este vorba despre un brand american de lenjerie pentru bărbați, iar o pereche se poate cumpăra cu 25 de dolari.

Aproximativ 20.000 de oameni au participat la Festivalul Intencity, organizat pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Nana, La Bouche, C-Block, Ricchi e Poveri, Sandra, No Mercy, Luis Fonsi sau Thomas Andreas și Modern Talking Band au urcat pe scena arenei din Bănie.

Exit mobile version