Fiica lui Vladimir Putin și soțul ei, expulzați din Olanda: Unde locuiesc acum

Vladimir-Putin-Maria-Vorontsova

foto wowbiz.ro

Despre Vladimir Putin, președintele Rusiei, se știe că a fost căsătorit o singură dată, cu Lyudmila Aleksandrovna. Din mariajul lor au rezultat două fete, Maria Vorontsova și Ekaterina Tikhonova.

Vladimir Putin a fost întotdeauna discret cu viața privată și se cunosc foarte puține detalii despre cele două fiice, Maria și Katerina. Niciuna dintre cele două nu-și folosește numele de familie în public și au fost nevoite să crească departe de Rusia.

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin a fost obligată să plece din Olanda

Maria Vorontsova sau Mariya Vladimirovna Putina, cea mai mare fiică a lui Vladimir Putin, s-a născut pe 28 aprilie 1985 și de meserie este endocrinolog pediatru. De ani buni, ea este căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen.

O bună perioadă de timp, Maria Vorontsova și soțul ei, împreună cu copiii lor, locuiau într-un penthouse situat în cea mai înaltă clădire rezidențială din Voorschoten. Din păcate, statul de fiică a președintelui rus i-a adus numai neplăceri.

În 2014, rezidenții olandezi au cerut de urgență ca Maria Vorontsova, alături de familia ei, să fie expulzată din Olanda. Asta se întâmpla la scurt timp după ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina. Un an mai târziu, fiica liderului de la Kremlin s-a reîntors la Moscova, iar în prezent ar locui într-o vilă, aproape de Ambasada SUA, conform a1.ro.

Cu cine s-a recăsătorit prima soție a liderului de la Kremlin

Vladimir Putin și prima sa soție, Ludmila Shkrebneva, s-au căsătorit în 1983. După trei decenii de mariaj, cuplul a anunțat că divorțează, separarea oficială fiind confirmată în luna aprilie a anului ce a urmat. Într-o apariție TV, Vladimir Putin a dezvăluit că: „A fost o decizie comună: abia apucam să ne vedem unul pe altul, fiecare dintre noi are acum propria viață”.

La doar un an de la finalizarea divorțului de liderul de la Kremlin, Ludmila se recăsătorea. Alesul său este Artur Ocheretny, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit OCCRP.

Exit mobile version