Detalii picante din contractul prenupțial semnat de Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Ce e ”obligat” să facă actorul în dormitor

Jennifer-Lopez-Ben-Affleck

foto hellomagazine.com

Presa internațională scrie că în contractul prenupţial întocmit între Jennifer Lopez şi Ben Affleck este trecut de câte ori trebuie să facă sex pe săptămână cei doi. Cele două vedete s-au logodit vara trecută.

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, se pregătesc de nuntă, iar actriță are câteva condiții de pus. Iată cum arată contractul prenupțial dintre cei doi îndrăgostiți și ce îi cere vedeta viitorului său soț.

Actrița i-a pus câteva condiții viitorului ei soț. În contractul prenupțial Jennifer Lopez îl constrânge pe logodnicul său, Ben Affleck, să îl semneze și vine și cu câteva propuneri.

Vedeta îi solicită viitorului ei soț să facă amor de mininum patru ori pe săptămână. Cei doi se iubesc mai mult decât la început, iar Ben Affleck a cerut-o de soție și cei doi speră ca de data aceasta nunta lor să nu mai fie anulată.

Ben Affleck acceptă tot ce îi cere Jennifer Lopez, numai ca să nu se răzgândească. Astfel, a acceptat deja să semneze prenupţialul cu caracter sexual.

Exit mobile version