Cine sunt noile concurente de la „Survivor România” 2022. Mari Fica și Mihaela Stan sunt sportive

foto cancan.ro

Ediția de duminică a emisiunii „Survivor România” a adus surprize de proporții. Două noi concurente s-au alătura competiției din Dominicană și sunt gata să dea tot ce au mai bun pe traseu. Echipa Faimoșilor a primit-o cu brațele deschise pe Mariana Mădălina Fica.

Chiar înainte de a se da start joc pentru întrecerea pentru recompensă, Daniel Pavel a venit cu un anunț neașteptat pentru concurenții de la „Survivor România”.

Prezentatorul emisiunii a anunțat că două noi concurente vor intra în competiție. În tabăra Faimoșilor a venit Mari Fica, în vârstă de 28 de ani, iar Războinicii au primit-o pe Mihaela Stan, în vârstă de 21 de ani.

Mari Fica, concurenta ca va lupta pentru Faimoși, are 28 de ani și este campioană la atletism. Aceasta a participat la numeroase competiții și a adunat în palmares o mulțime de medalii. Faimoasa este gata să dea tot ce are mai bun pe traseu, își dorește să aducă multe puncte pentru echipa sa și se vede câștigând „Survivor România”.

La fel ca Faimoșii și echipa Războinicilor a primit un om în plus. Celor din tribul albastru li s-a alăturat Mihaela Stan, o tânără de 21 de ani. Aceasta este antrenoare de înot și este gata să demonstreze că se descurcă de minune pe traseele de la „Survivor România”.

Cine face parte acum din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022

După ce au avut loc mai multe eliminări în echipa lor, dar și după ce au primit concurenți noi, din echipa Faimoșilor fac parte acum Cătălin Zmărăndescu, Laura Giurcanu, Elena Chiriac, TJ Miles, CRBL, Natalia Duminică, Marian Drăgulescu și Mari Fica.

Exit mobile version