Ce vedete vor participa la Survivor în 2022. Emisiunea va fi difuzată de Pro TV

survivor-2022

foto libertatea.ro

Una dintre cele mai iubite emisiuni, Survivor România, continuă cu un nou sezon. Doar că, de această dată, la Pro TV.

Emisiunea care a adus audienţe colosale pentru Kanal D în prima parte a anului, nu mai este la postul turcesc, Pro TV-ul dând lovitura anului. Ce se știe până acum despre noul sezon. Ce vedete și-au anunțat participarea.

Un colț de paradis din Republica Dominicană, rupt de orice urmă de civilizație, mulți aventurieri, dar un sigur câștigător – acestea ar fi cuvintele care descriu show-ul fenomen Survivor.

Așa cum se știe deja, regulile reality-show-ului sunt foarte bine puse la punct. Săpâmâni bune, concurenții vor trăi pe o insulă pustie și vor fi nevoiți să se descurce cu resurse minime.

Ce vedete vor participa la Survivor 2022

După ce Pro TV a anunțat că a achiziționat show-ul Survivor România, imediat a apărut și informația potrivit căreia Daniel Pavel va continua să fie gazda emisiunii.

Printre concurenții care ar urma să fie prezenți în show-ul fenomen se numără Cătălin Zmărăndescu, pugilist și fost bodyguard al lui Gigi Becali, și se pare că fiul său, Mihai, a cerut să fie și el chemat în emisiune pentru a se duela cu tatăl său.

Un alt nume din tabăra Faimoșilor ar fi fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor, Roxana Ciuhulescu. Se vehiculează că și Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, ar urma să se dueleze pe traseele din Dominicană.

Din tabăra Faimoșilor ar urma să facă parte și Geta, sora lui Culiță și a lui Iancu Sterp.

Un alt nume sonor care ar urma să participe este Cătălin Bordea, cel care în prezent face echipă alături de Dan Capatos la Xtra Night Show pe Antena 1. Se zvonește că Antonia, Alex Velea și Dorian Popa ar fi pe această listă și ar fi primit oferte bănoase, de 15.000 de euro, pentru a participa în acest show de la Pro TV.

Exit mobile version