5 băuturi naturale pentru arderea grăsimilor

bauturi-naturale-pentru-slabit

foto bodygeek.ro

Probabil știi de proprietățile de topire a grăsimilor ale apei infuzate cu lămâie, dar există și alte băuturi care te pot ajuta să pierzi în greutate. Iată 5 băuturi naturale pentru arderea grăsimilor care te vor ajuta să scapi de kilogramele nedorite.

Băuturile nu vor face să dispară kilogramele în plus. Trebuie de asemenea să faci exerciții pentru a obține efectul dorit. Acum poți pierde acele kilograme în plus, consumând niște băuturi naturale.

Apa Jeera

Jeera este un ingredient esențial în toate curry-urile indiene. Iar apa Jeera este o băutură cu conținut scăzut de calorii, care ajută digestia și ajută la pierderea grăsimii de pe abdomen.

Face minuni în ceea ce privește suprimarea senzației de foame și grăbește procesului de scădere în greutate.

Ceai verde

Băutura conține antioxidanți (catechine), despre care se știe că accelerează metabolismul. Pentru a profita la maximum de băutură, evită să adăugi zahăr. Planta din care se obține ceaiul verde a fost considerată vreme de mulți ani o plantă medicinală în țări precum Japonia și China.

Studiile efectuate în ultimii ani au demonstrat faptul că ceaiul verde conține ingrediente care oferă un boost metabolismului și ajută la arderea rapidă a grăsimilor.

Ajwain sau băutură de carom

Semințele de Ajwain sau de carol sunt cunoscute pentru că stimulează metabolismul în mod natural, ajută la digestia și absorbția alimentelor. 2 lingurițe de semințe de Ajwain prăjite uscate înmuiate într-o cană de apă peste noapte reprezintă licoarea perfectă. Amestecă bine apa și consum-o a doua zi dimineața.

Printre cele mai impresionante beneficii pentru sănătate ale semințelor de ajwain sunt capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul părului, de a optimiza digestia, de a sprijini eforturile de scădere în greutate, de a reduce excesul de flatulență și de a crește sănătatea respiratorie.

Băutură de fenicul

Semințele de fenicul au fost folosite de mult timp pentru a trata indigestia și balonarea. Feniculul are proprietăți diuretice care ajută la detoxifiere. Acest lucru duce în cele din urmă la pierderea în greutate.

Adaugă o linguriță de semințe de fenicul în apă peste noapte. A doua zi, strecoară apa și bea-o.

Apa

Creșterea aportului de apă este una dintre cele mai simple și directe modalități de a îmbunătăți starea generală a organismului. Consumul ridicat de apă te poate ajuta să slăbești, menținându-te sătulă între mese și crescând numărul de calorii pe care le arzi.

Exit mobile version