VIDEO / Imagini halucinante cu Ana Morodan în trafic

Ana-Morodan

foto realitatea.net

Imagini halucinante cu momentul în care polițiștii o opresc în trafic pe vedeta Ana Morodan. Vedeta va fi cercetată sub control judiciar, după ce a fost prinsă în timp ce conducea beată și drogată, informează realitatea.net.

În urma verificărilor a ieșit la iveală că avea o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și că a consumat droguri. 

În urmă cu doar câteva ore, ea a părăsit Arestul Central. Ana Morodan a fost filmată conducând haotic, fără să fie în stare să țină banda de mers. 

Ana Morodan a fost surprinsă în timp ce era oprită de poliție pentru prima oară, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut accident. În imagini se vede cum vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu.

Ea a negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că „singura greșeală” a fost că a condus cu permisul suspendat.

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, 

a spus Ana Morodan.

Ana Morodan este unul dintre cei mai populari influenceri din România. Are sute de mii de urmăritori pe paginile de socializare. Nu este prima dată când are parte de incidente în trafic, despre care ea a povestit în fața camerelor de filmat.

Problemele Contesei Digitale cu alcoolul

În urmă cu câteva luni, fosta concurentă de la Asia Express a apărut în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de pe Antena Stars, ușor „euforică”. Starea în care se afla vedeta a generat o serie de controverse și critici în spațiul public. În apărarea sa, Morodan a explicat că totul a fost o „făcătură”, în care a trebuit să imite faptul că este beată, conform BZI.

Nu în ultimul rând, vedeta a gafat-o și în propria emisiune, telespectatorii acuzând că ar fi fost de câteva ori în stare de ebrietate. Cu toate acestea, vedeta a dezmințit de fiecare dată că ar fi venit băută la emisiune, însă a recunoscut căîi place să mai consume din când în când.

Exit mobile version